Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
pozazycie napisał:
Lindemans napisał:
Ponura Pando, nikt tu po nikogo nie przyszedl. To sama Helenka, robila ze swojego prywatnego zycia seriale typu "Dlaczego ja" na tym i innych forach. Najgorsze jest to, ze wykorzystywala do tego swoje dzieci, a nawet chorobe i smierc dziecka. W jej przypadku, wszystko z rodziny nadaje sie do tego, zeby ona na chwile zaistniala. Tak ze tu nikt, po nikogo nie przyszedl. Ona sama przyszla

Pisz wiecej ,a ja się zastanawie czy odnieść się do tego tematu, pomijając że to tylko forum...

Hmmm jeszcze na trzeźwo jak widać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Joseph napisał:

Hmmm jeszcze na trzeźwo jak widać [/quote]

Ale Ty jesteś zryty ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Joseph napisał:
pozazycie napisał:
Lindemans napisał:
Ponura Pando, nikt tu po nikogo nie przyszedl. To sama Helenka, robila ze swojego prywatnego zycia seriale typu "Dlaczego ja" na tym i innych forach. Najgorsze jest to, ze wykorzystywala do tego swoje dzieci, a nawet chorobe i smierc dziecka. W jej przypadku, wszystko z rodziny nadaje sie do tego, zeby ona na chwile zaistniala. Tak ze tu nikt, po nikogo nie przyszedl. Ona sama przyszla

Pisz wiecej ,a ja się zastanawie czy odnieść się do tego tematu, pomijając że to tylko forum...

A jest jakas roznica u niej, na trzezwo i po spozyciu ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Lindemans napisał:

A jest jakas roznica u niej, na trzezwo i po spozyciu ?[/quote]

Ty normalnie się żywisz moja osobą, i usilnie byś chciała ,aby było jak piszesz, oraz jak napisała sama zakładająca wątek ,zainteresowana moją osobą nie mniej od jakiegoś czasu niż Ty sama...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Lindemans napisał:
Joseph napisał:
pozazycie napisał:
Lindemans napisał:

A jest jakas roznica u niej, na trzezwo i po spozyciu ?

Taka ze zdania składa na trzeźwo w taki sposób ze można je zrozumieć. Wielkiej różnicy to nie robi jedak bo wypowiedzi i tak pozbawione sensu są.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
.Strzeż się Anders
dziś przyszli po "Pozazycie" a jutro przyjdą po Ciebie ...i z ciekawości przyjdą po Janka sam bym go chętnie poznał
po wszystkich przyjdą.... zobaczysz
no i nie boja sie

upublicznianie zdjec prywatnych bez zgody osoby zainteresowanej jest karalne

jak mozna bronic przestepcy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(GrazynaZubrowska1955)
Wiking
Jestem wieloletnią sąsiadką Heleny,znam ją prawie 30 lat i piszecie takie bzdury o niej,że to co teraz o niej przeczytałam jest zwykłą zawiścią do jej osoby,jako kobiety,matki i jej przeżyć ,gdzie żadno z was nigdy osobiście jej nie poznało i jej życia prywatnego.Karygodne jest za tym abyście o niej wystawiali opinie na podstawie,zdjęć założonego wątku,czy nawet sprawy z Norwegii,gdzie nikt nie widział żadnych dokumentów,które opiewały za zgodne z prawdą.Osobiście znam tą dziewczynę która dbała o swoje pociechy,nikt z sąsiadów nie widział jej pod pływem alkoholu,natomiast ja osobiście odwiedzając ją po latach,widziałam wszystkie dokumenty ze sprawy,mogę ręczyć,że nawet w nich ma dobrą opinię jako MATKA.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Ponura_Panda napisał:
AndersB napisał:
może to i prawda, nie twierdzę że nie ale jesteś pustą tępą plotkarą angeliko
...Strzeż się Anders
dziś przyszli po "Pozazycie" a jutro przyjdą po Ciebie ...i z ciekawości przyjdą po Janka sam bym go chętnie poznał
po wszystkich przyjdą.... zobaczysz
jak przyjdą po mnie to później ja przyjde po nich
a zresztą nie boję sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Angee19 napisał:
[quote]Witam wszystkich.

KOGO ?
Patima cyt. upublicznianie zdjec prywatnych bez zgody osoby zainteresowanej jest karalne
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Helena podaj imie i nazwisko tej ,,zyczliwej kulezanki ,,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok